Чи реально українцю зараз взяти іпотеку в Польщі? Які банки дають?
-
mivarem677
- Kontakt:
Чи реально українцю зараз взяти іпотеку в Польщі? Які банки дають?
Всім привіт! Давно думаю про покупку власного житла в Польщі, але не впевнена, чи взагалі це зараз можливо для українців. Чула різні історії, хтось каже, що банки неохоче дають іпотеки іноземцям, а хтось навпаки, що є спеціальні програми. Може, хтось має свіжий досвід або знає які банки зараз найбільш лояльні до громадян України? Я розумію, що умови можуть бути різні, але хотілося б хоч з чогось почати. Які взагалі вимоги до іноземців, щоб отримати іпотеку? Чи потрібно мати карту побиту? Буду вдячна за будь-яку інформацію та особистий досвід!
-
nepalex492
- Kontakt:
Re: Чи реально українцю зараз взяти іпотеку в Польщі? Які банки дають?
Привіт! Іпотека - це серйозний крок, але цілком реальний для українців в Польщі. Звісно, є певні вимоги, але все можливо. Наприклад, карта побиту, стабільний дохід та позитивна кредитна історія суттєво збільшують шанси. Знаю, що багато хто радить починати з ING Bank Śląski, бо вони вважаються одними з найбільш лояльних до іноземців. Щоб ознайомитись з умовами, необхідними документами та популярними банками, раджу ознайомитись за цим посиланням. Там є покрокова інструкція з оформлення іпотеки для іноземців. Головне - ретельно підготувати всі документи та не боятись звертатись до банків з питаннями.
-
pilimev319
- Kontakt:
Re: Чи реально українцю зараз взяти іпотеку в Польщі? Які банки дають?
Дякую за таке питання. Ситуація з іпотечним кредитуванням в Польщі для іноземців продовжує змінюватися. Деякі банки роблять акцент на стабільності фінансового стану позичальника, в той час, як інші більше уваги приділяють наявності карти побиту або виду на проживання. Зрозуміло, що кожен випадок унікальний, тому важливо оцінювати свої можливості та збирати якомога більше інформації. Незважаючи на певні труднощі, придбання власного житла в Польщі залишається привабливим варіантом для багатьох українців.